Doriti sa schimbati anvelopele de vara cu cele de iarna si nu aveti timp? Noi te scutim de drum! Ati ramas in pana, nu aveti roata de rezerva sau pur si simplu nu vreti sa va murdariti, este suficient sa ne dati un telefon pentru ca echipa noastra sa vina si sa va rezolve toate aceste probleme.

Vulcanizarea mobila Constanta, va sta la dispoziție orice gama de reparatie / inlocuire de anvelope pt orice tip de masina, camion, tractor utilaj etc. anvelope noi si SH preturi pe buzunarul oricui. Aveti o problema si nu puteti ajunge la o vulcanizare!? Echipa noastra va sta la dispozitie 24h din 24 pentru a va rezolve toate aceste probleme. Ne gasiti si pe google maps aici.

Autoutilitarele noastre echipate dupa standardele europene cu utilaje si scule noi, de ultima generatie, omologate, certificate si metrologate, se pot deplasa la dvs. la birou sau in oricare alt loc stabilit de comun-acord, unde exista un parc auto, pentru a efectua schimbul anvelopelor sau orice alta interventie de urgenta asupra rotilor.

Mai detinem si cateva turisme echipate cu sculele necesare, ce pot asigura in Constanta si zonele limitrofe interventii rapide (de urgenta) asupra rotilor cum ar fi : pana, deblocare prezoane intepenite, extractie antifurt roti in cazul in care ati pierdut cheia sau aceasta s-a rupt, desfacere sau extractie prezoane prea stranse sau rupte, inlocuire sau reparare (daca mai este posibil) a jantelor de aliaj sau a jantelor de otel (tabla), inlocuire sau reparare roata de rezerva sau dotare cu roata de rezerva a autoturismului dvs.

Prin colaborarea cu noi obtineti cel putin doua avantaje

Dumneavoastra, asociatii, colegii sau subalternii va puteti continua activitatile cotidiene in timp ce noi va „incaltam” masina, pe langa economia de timp, mai economisiti si banii pentru combustibilul necesar deplasarii la si de la vulcanizare (service-roti).

Oferta noastra de pret pentru schimbul de sezon vara/iarna al setului de 4 anvelope este personalizata pentru fiecare client in parte. Pentru o cotatie de pret va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.

Procedura de schimb este completa si include: demontat roti, dejantat anvelope , jantat anvelopele de schimb , presiune aer, echilibrat si montat roti.

Daca nu dispuneti de spatiu va putem oferi serviciu de transport si depozitare al anvelopelor dvs.

Ne defineste promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul.

tractari constanta

tractari constanta

tractari auto din constanta - tractariconstanta.com

Leave a Reply

Suna acum