Serviciul nostru de tractare acopera toate zonele ale judetului Constanta. Ajungem in Cumpana in cel mai scurt timp!

Punctul nostru de plecare este din orasul Constanta si ne deplasam in toate zonele judetului Constanta. Acceptam si anumite provocari in alte judete si curse speciale la libera intelegere.

Suntem bucurosi sa va primim pe site-ul nostru! TractariConstanta se grabeste sa va informeze ca suntem gata sa ofere servicii de remorcare in orice moment, zi sau noapte, la cele mai bune preturi. TractariConstanta auto functioneaza non stop la 24/24 de ore pe saptamana. Avem – muncitori de inalta calificare, cel mai bun suport tehnic, o gama larga de platforme specializate. Va garantam performanta rapida si calitativa a serviciilor. Cu noi – in conditii de siguranta!

Oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de o tractare auto sau transport pe platforma atat pe judetul Constanta cat si pe Autostrazile A2 si A4, apeleaza la noi, serviciul nostru de asistenta rutiera iti permite sa te urci la volan fara griji si sa pleci linistit cu masina in vacanta oriunde in Romania sau Europa.

Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Echipa tractariConstanta mai asigura si servicii de reparatii mobile cat si gazduirea de autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehiculului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

Pentru a reduce semnificativ timpul de asteptare, ar trebui sa furnizati informatii detaliate despre locatia dvs., despre masina, starea acestuia si gradul de deteriorare. tractariConstanta va pune la dispozitie platforme in tot jud. Constanta cat si imprejurimile acestuia, mereu pregatite gata sa intervina pentru dumneavoastra. Suntem printre primele firme de profil – platforme auto din Constanta. Ne putem mandri cu experienta acumulata si clienti multumiti datorita calitatii serviciilor prestate. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare apel in parte, contactati-ne si vom veni la fata locului in cel mai scurt timp!

Drumuri bune!