Vulcanizare mobila Vadu

Suntem o firma specializata in servicii de vulcanizare mobila si tractari auto non-stop din Constanta, Corbu, Vadu etc.

Prestam servicii de vulcanizare mobila in tot jud Constanta pentru autoturisme si camioane. Suntem la dispozitia dumneavoastra indiferent de zi si ora pentru a va ajuta in caz de pana si de situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Inteparea sau alte deteriorari ale anvelopelor dau mari batai de cap soferilor, aceştia trebuind sa gaseasca soluţii pentru repararea pneurilor. Lasa grija asta pe mainile noastre!

Vulcanizare Mobila Non-Stop Constanta– ne deplasam in Vadu pentru inlocuirea sau repararea anvelopei dumneavoastra. Echipa noastra este formata din specialisti si este pregatita sa va asiste 24/7. Service-ul mobil tractariconstanta este complet echipat pentru montaj si inlocuit anvelope, echilibrare roti, indreptare si roluire jante, deblocare prezon antifurt, montaj roata de rezerva si pornire autoturism.

Indiferent de situatie, puteti porni la un drum lung linistit, stiind ca puteti apela oricand la serviciile noastre. Ne deplasam oriunde in Constanta cat si in imprejurimi, precum si oriunde in Romania cu serviciul nostru de tractare | service mobil, pentru a va rezolva problemele aparute cu masina dvs. Fie ca este vorba de o pana, sau masina dumnevoastra nu mai porneste, ori este vorba de un eveniment rutier mai accentuat si aveti nevoie de remorcare, cu tractariConstanta vei gasi intotdeauna ajutor.

In cadrul serviciului de vulcanizare mobila non-stop efectuam: montaj si/sau inlocuire anvelope, roluire jante, echilibrare roti, indreptare jante, pornire baterie cu robot special, vulcanizare anvelope, deblocare prezon antifurt roata, montaj roata de rezerva etc.

Cand piata este plina de optiuni, tractariConstanta vine cu cele mai mici preturi!

Tractari auto Vadu

Asistenta rutiera sau tractari, va sugeram sa alegeti o companie cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport, la pretul corect si respectand timpii impusi si normele de siguranta. Autovehiculul preluat de noi este asigurat pe toata perioada transportului, deci apeland la noi aveti garantia ca sunteti despagubit in caz de dauna. Va tractam rapid si in siguranta automobilul pana la un apropiat service agreat de dumneavostra sau de societatea de asigurari.

Service mobil Vadu

Ne implicam complet si va stam la dispozitie si cu reparatii „unde este de competenta noastra” , astefl incat dvs. sa va rezolvati problema. Oferim servicii de diagnoza auto, mecanica, schimbari / inlocuire becuri, sigurante, deblocare uşa / portiera sau volan blocat, alimentare greşita cu carburant si multe alte servicii in Vadu sau orice zona din Constanta cat si imprejurimi. Daca masina nu poate fi reparata la faţa locului sau nu va putem ajuta in acel caz, putem tracta autoturismul pe platforma la orice service dorit de dvs.

Disponibili oricand! Venim oriunde!

Nu e placut ca masina dvs sa nu mai porneasca sau sa nu se mai poata deplasa fix atunci cand te grabesti si trebuie sa pleci la drum.

Chiar daca te afli la birou, acasa, in oras, in parcare sau chiar in trafic, ne poţi suna oricand (24h / 24h) pentru a ne cere o parere sau un sfat. Asteptam apelul dvs  pentru a ne deplasa in cel mai scurt timp acolo unde suntem chemaţi.

Siguranţa si timpul dvs sunt importante pentru noi, iar serviciile noastre sunt disponibile non stop, in toate zonele din Constanta, dar si in localitatile de langa Constanta.