Vulcanizare mobila non-stop din Constanta

 

Ai facut pana? Nu se mai desfac prezoanele? Roti blocate sau dezechilibrate? Vulcanizare mobila non-stop pe raza judetului Constanta pentru autoturisme, tir-uri, utilaje si camioane. In cazul in care defectiunea nu se poate remedia pe loc, va punem la dispozitie transport pana la destinatia dvs.

In afara de serviciul de vulcanizare mobil, va punem la dispozitie si serviciul de gazduire anvelope.

Autoutilitara noastra echipata dupa standardele europene special pentru vulcanizare mobila se poate deplasa la orice ora, fie ca ati ramas in pana sau doriti vulcanizarea la dumneavoastra acasa, la birou sau in oricare alt loc stabilit de dumneavoastra. Personalul nostru va efectua orice tip de manopera de vulcanizare prin reparare sau inlocuire. Stim ca timpul dumneavostra este pretios. De aceea ne-am gandit ca puteti evita aglomeratiile de la vulcanizarile din coltul strazii, unde nu se lucreaza cu foarte mare profesionalism, prin contactactarea unuia dintre specialistii nostri si solicitand service-ul mobil. Angajatii din cadrul societatii tractariconstanta.com au o experienta de lucru in domeniul vanzari anvelope si vulcanizare, fiind instruiti si avand cunostiinte foarte bune in tot ce tine de service roti si anvelope.

Fie ca aveti nevoie sa schimbati anvelopele de vara cu cele de iarna, ati ramas in pana sau pur si simplu nu stiti cum sa reparati ceva la masina, este suficient sa dati doar un telefon pentru ca echipa noastra specializata in vulcanizari din Constanta sa se deplaseze si sa va rezolve pana de cauciuc sau sa va schimbe cauciucurile si/sau se le preia pentru a fi depozitate in hotelul nostru de anvelope.

Dintre aceste servicii de vulcanizare mobila, mentionam urmatoarele:

  1. vulcanizare mobila pentru automobile / motociclete, camioane si utilaje
  2. schimbare anvelope
  3. reparatii pana
  4. echilibrat roti
  5. achizitonari anvelope
  6. indrumare catre service-uri auto (colaboram cu service-uri autorizate RAR)

Venim cu service-ul mobil acasa sau oriunde doresti!

Colegii nostri de echipa sunt pregatiti sa vina in ajutorul dvs oricand aveti nevoie! Prin intermediul serviciilor oferite de vulcanizarea mobila puteti beneficia de doua pachete personalizate care satisfac nevoile rotilor masinii dvs.:

Pachet anvelopa: include demontat roata, demontat anvelopa existenta, montat anvelopa noua, plumbi, echilibrat roata, montat roata.

Pachet roata: include demontat roata, plumbi, echilibrat roata, montat roata.

In plus, atunci cand solicitati vulcanizare mobila tractariconstanta aveti posibilitatea de a va alege anvelope noi pentru masina dvs si totodata va putem si sfatui in alegerea unor anvelope de calitate/pret sau situatie. Pe scurt, scutesti timp si rezolvi intreaga situație neplacuta doar cu o singura comanda pentru vulcanizare mobila din Constanta!