Iarna este un moment dur pentru orice vehicul. Dincolo de riscurile minore inerente de a conduce pe gheata, zapada, lapovita si ploaie, conditiile extreme pot face duce la accidente grave. Pentru a evita incidentele neplacute tractariconstanta.com va recomanda sa fiti precaut. Nu o sa intram mult in detalii si o sa va listam pe scurt cateva elemente de baza pentru siguranta dvs.

  1. Inlocuiti anvelopele de vara cu cele de iarna care va v-a ajuta sa va deplasati in conditii de siguranta cu temperaturi scauze, deoarece acestea aigura o aderenta mult mai mare si o manevrabilitate sporita.
  2. Verificati lichidele: lichidul de parbriz sa fie corespunzator anotimpului ( daca este unul de vara o sa inghete ), verificarea antigelului este un lucru foarte important! ( nivel si vascozitate – aici include si sistemul de racire / pompa / termostat. Puteti sa consultati si un mecanic). Recomandabil este sa faceti si o revizie cu un ulei special pentru sezonul rece si o verificare a sistemului de franare (atat lichid cat si etrieri ). Stergatoarele si sistemele de dezaburire trebuiesc si ele verificate astfel incat sa se afle intr-o stare buna de functionare.
  3. Pregatiti-va pentru urgente. Asigurati-va ca aveti trusa medicala obligatorie valabila si o roata de rezerva intr-o stare buna. Recomandabil este sa aveti la dvs. si un set de lanturi si, sau alte instrumente pentru zapada si gheata!

Desi este usor de prevazut faptul ca multe sosele vor fi acoperite de materiale antiderapante compuse din nisip, sare sau alte pulberi va sfatuim sa tratati cu strictete toate recomandarile noastre.

Drumuri bune!

tractari constanta

tractari constanta

tractari auto din constanta - tractariconstanta.com

Leave a Reply

Suna acum