Pentru a putea fi cat mai transparenti si a demonstra prin fapte nu prin vorbe, facem tot ce este necesar ca dumneavoastra clientii nostri (viitori caci cei care au beneficiat de serviciile noastre odata s-au convins). Consideram ca orice firma serioasa de tractari auto care se respecta atat pe sine cat si pe cei care lucreaza ar trebui sa aiba asa ceva. Unii din transportatori sau cei din tractri auto mai bine zis au dar folosesc acest lucru doar in beneficiul lor si pentru a-si lua o forma de asigurare in privinta clientului. Va intrebati de ce ar face acest lucru? Va spunem noi: doresti sa ai „UN AS” in maneca doar cand trisezi. Avand in vedere ca noi nu facem asa ceva prin acest contract de transport dam inca un motiv serios de credibilitate! In schimb tractariconstanta.com, a conceput acest contract nu doar pentru sine insusi cat si pentru cei care beneficiaza de serviciile de tractari auto.

CONTRACT DE TRANSPORT, CLAUZE

a)Transportatorul trebuie sa efectueze transportul autovehiculului in bune conditii pana la destinatia stipulata mai sus, şi sa predea autovehiculul in starea in care l-a preluat.

b) Transportatorul nu raspunde pentru bunurile sau obiectele aflate in autovehicul.

c) Transportatorul nu raspunde pentru orice gen de substante, materiale, obiecte, bunuri aflate in masina transportata , in bagajele pasagerilor masinii nefunctionale, asupra pasagerilor masinii nefunctionale (chiar daca acestea sunt transbordate in vehiculul tractator) , care sunt interzise prin lege atat in Romania cat si in tarile care sunt tranzitate de transportator.

d) Beneficiarul se obliga sa achite integral suma stipulata in contract inainte de descarcarea autovehiculului la destinatie.

e) In cazul in care se prelungeste traseul fată de distanta stipulata mai sus, beneficiarul se obliga sa achite diferenta de kilometri tarifati la acelasi pret/kilometru cu cel initial.

f) Beneficiarul este singurul raspunzator de tot ceea ce exista in autovehiculul transportat. Contractul s-a încheiat in doua exemplare pentru ambele parti. Transportator, Beneficiar, SC . TRACTARICONSTANTA SRL Acest contract de tractari auto are ca scop sa va informeze sau sa va faceti o idee despre ce inseamna serviciul de tractari asistenta rutiera a unei firme serioase.

Download contract

tractari constanta

tractari constanta

tractari auto din constanta - tractariconstanta.com

Leave a Reply

Suna acum