Lucrul in tractariconstanta.com inseamna sa faci parte dintr-o echipa multiculturala de peste 6 pers din Constanta si imprejurimi care contribuie la succesul uneia dintre cele mai mari firme de tractari din orasul Constanta. In echipa noastra se lucreaza intr-un context dinamic, unde vei putea vedea valoarea si unde vei gasi sprijinul oricarui membru in egala masura la baza fiind experienta cu personalul. Oamenii sunt resursa noastra cea mai importanta, iar provocarile, in mod special, sunt cheile succesului nostru. Din acest motiv, investim foarte mult in imagine.

Suntem o echipa cu experienta in domeniul tractarilor auto si va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma, transport utilaje, autovehicule de mare tonaj şi transporturi speciale in judetul Constanta, in ţara, dar si in strainatate.

Soferii nostri au multi ani de experienta in industria tractarilor auto, sunt fiabili, cinstiti, respectuosi si profesionisti.Detinem o flota de vehicule de transport si remorci pentru a satisface cele mai dificile cerinte in domeniul tractarilor auto. Daca sunteti in cautarea unei companii de incredere, care sa aiba grija de unul dintre cele mai apreciate bunuri ale dvs., nu cautati mai departe decat TractariConstanta.com

Firma TractariConstanta a fost fondata in 2014 prin asocierea unor prieteni cu o vasta experienta in domeniul asistentei rutiere. Prin echipa pe care am format-o dorim sa aducem ceva nou si totodata stabil in domeniul asistentei rutiere. Firma noastra lucreaza in conformitate cu toate prevederile legale privind securitatea in munca iar cu ajutorul utilajelor pe care le detinem si datorita experientei acumulate reusim in cazul unui accident, scoaterea sau tractarea masinii dvs. in conditii de maxima siguranta fara a o avaria mai rau decat este. Totodata oferim servicii de tractari auto si transport auto cu autoplatforma omologata.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu oferte fara concurenta de pe piata din domeniul platformelor auto si asistentei rutiere.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. Vezi si parerea altora…